Безкоштовна online-програма для жінок-підприємиць

Ukrainian Women Entrepreneurs Hub оголошує про старт навчальної онлайн програми для жінок-підприємиць UWE Hub 2.0., яка реалізується Центром «Розвиток КСВ» в межах програми USAID «Мріємо та діємо».

Тренінгова програма покликана допомогти жінкам, які хочуть створити та розвинути власну справу в Україні, досягти фінансової незалежності, прокачати навички пітчингу та стати ефективними лідерками. Програма проходитиме онлайн у лютому та березні 2023 року.

Навчальна онлайн-програма допоможе жінкам підприємицям перетворити власну бізнес-ідею у прорахований покроковий бізнес-план, готовий до запуску, пропрацювати виклики бізнесу пов’язані з масштабуванням, кризовим менеджментом та залученням інвесторів. Також учасниці зможуть прокачати навички бізнесового маркетингу та брендингу, як впроваджувати інновації і позитивний вплив у бізнес-модель та операційну діяльність.

Упродовж 6 тижнів учасниці відвідають 10 практичних онлайн-лекцій та додаткові воркшопи, почнуть працювати над індивідуальними бізнес-планами під керівництвом менторів та менторок зі всього світу, познайомляться з іншими успішними підприємицями та виведуть свій бізнес на новий рівень.

На завершення - Pitching Night з зірковими гостями, під час якого буде обрано 3 переможниці, яких буде нагороджено грантом на суму 4 тисячі доларів на оплату консультаційних та експертних послуг для посилення свого бізнесу.

Для участі в конкурсі, необхідно заповнити форму реєстрації до 5 лютого 2023 включно за посиланням: https://www.uwehub.org/registration-form

Деталі програми за посиланням https://www.uwehub.org/program