Конкурс мікрогрантів «Ділимося Хлібом»

images

Департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної військової адміністрації інформує, що фундація імені князів-благодійників Острозьких за підтримки Global Fund for Community Foundations проводить конкурс мікрогрантів для включення внутрішньо переміщених осіб у соціальне та економічне життя приймаючих громад «Ділимося Хлібом» Житомирської області.

Метою конкурсу мікрогрантів є - включення внутрішньо переміщених осіб та інших нужденних груп у соціальне та економічне життя щонайменше 7 громад шляхом надання мікрогрантів на проведення інтеграційних сесій з виготовлення та розподілу хліба, а також проектів соціального партнерства між місцевими жителями, муніципальними установами та підприємцями, що створить передумови для використання інструментів, які застосовуються фондами громад. Максимальна сума конкурсу складає до 10 тис доларів США, розмір мікро-гранту становитиме до 1000 доларів США.

Для участі у конкурсі пропонується заповнити реєстраційну анкету учасника проекту «Ділимося Хлібом» https://bit.ly/43fikbo Кінцевий термін подання заявки 31 травня 2023 року. Додаткову інформацію можете отримати у керівника проекту Руслана Краплича: 050 3392518 (Вайбер, Телеграм, Ватсап), Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.