Формування Молодіжного офісу LUMOS у Житомирській області

БО «Благодійний фонд «Люмос Україна» в рамках проєкту Ukraine Emergency Response розпочинає роботу над формуванням Молодіжного офісу LUMOS у Житомирській області з числа молоді від 14 до 23 років з досвідом перебування в інституційних закладах, сімейних формах виховання, молодих людей з інвалідністю та дітей з-поміж ВПО. 

Серед завдань Молодіжного офісу – самоадвокація та поширення життєвого досвіду про перебування в закладах інституційного догляду, просування розбудови послуг для дітей та сімей, формування змін у соціальній політиці відповідно до потреб та інтересів дітей, інтегрування дітей у суспільне життя та нові громади, розвиток спільноти наставників. 

До участі у Молодіжному офісі запрошуються діти та молоді люди з активною громадянською позицією віком від 14 до 23 років:   

  • які мають досвід інституційного догляду (виховувались не в родині, в якій народились);  
  • особи з інвалідністю;  
  • молоді люди з-поміж ВПО.  

Зацікавлених осіб просимо заповнити анкету та чекати на зворотній зв'язок від фахівця  БО «БФ «Люмос Україна» Світлани Прокоф'євої, моб.: (096) 448-94-71, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..  

Прийом анкет триває до 19 квітня 2024 року.