• Головна
  • Відділ освіти, молоді та спорту
  • Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації Вільнянського ліцею Коростишівської міської ради Житомирської області Житомирської області

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації Вільнянського ліцею Коростишівської міської ради Житомирської області Житомирської області

1. Найменування організатора громадського обговорення – Коростишівська міська рада.

2. Мета: врахування думки жителів Вільнянського старостинського округу (обговорення проєкту рішення) щодо реорганізації Вільнянського ліцею Коростишівської міської ради Житомирської області.

3. Пропозиції, зауваження та рекомендації приймаються у письмовій формі із зазначенням особи і контактної інформації заявника за адресою: вул. Володимирівська,1, м.Коростишів, Житомирський район, Житомирська область та на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..uа.

Також із дотриманням усіх заходів безпеки публічне громадське обговорення передбачатиме проведення на базі закладу освіти громадських слухань, засідань за круглим столом, зборів, зустрічей з громадськістю і колективом закладу. Дата проведення публічного громадського обговорення буде повідомлена пізніше.

4. Громадське обговорення буде проводитися з 02 лютого 2023 року впродовж року.

5. Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення, – Мельниченко Тетяна Василівна- заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту міської ради, контактний номер телефону: (04130) 5-01-43.

6. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення, узагальнення висловлених в ході проведення громадського обговорення зауважень та пропозицій здійснюється організатором.

7. Після отримання висловлених пропозицій та проведення аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті Коростишівської міської ради.

Проект рішення "Про перейменування Вільнянського ліцею Коростишівської міської ради Житомирської області"