Оголошення про засідання комісії з розгляду отриманих звернень фізичних чи юридичних осіб про порушення суб’єктом містобудування вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності

20 квітня 2021 о 10 годині 00 хвилин у приміщенні відділу з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Коростишівської міської ради, за адресою: вул. Святотроїцька, 6, каб.21,  м.Коростишів, Житомирської області, відбудеться засідання комісії з розгляду звернень у сфері містобудівної діяльності.

Порядок денний:

  1. Розгляд звернення гр. Гуцько Б.В. щодо дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності під час виконання будівельних робіт з будівництва гаража гр. Карлінським С.С., що будується на прибудинковій території багатоквартирного житлового будинку за адресою: вул. Різдвяна, 1, м. Коростишів, Житомирської області (вхідний №07-11/040/21).

Для всебічного та об’єктивного розгляду вищевказаного звернення,  громадяни Гуцько Б.В. та Карлінський С.С., 20 квітня 2021 о 10 годині 00 хвилин  прибути особисто або направити представника за вказаною адресою.

За додатковою інформацією звертатися за тел: (04130) 5-25-78.